TERMENI SI CONDITII

Termeni și Condiții Generale pentru https://calatorinromania.com

1. Introducere

Prin accesarea și utilizarea calatorinromania.com (denumit în continuare “Calatorinromania”), sunteți de acord să respectați și să fiți legat de termenii și condițiile de mai jos.

2. Drepturi de autor

Conținutul acestui site, inclusiv, dar fără a se limita la text, grafică, imagini, logo-uri și cod sursă, este protejat de legea drepturilor de autor și nu poate fi copiat, reprodus, distribuit sau transmis fără acordul expres în scris al proprietarului.

3. Utilizarea site-ului

Utilizatorii au dreptul de a naviga pe site, de a citi și vizualiza conținutul, dar nu au dreptul de a descărca, modifica sau redistribui conținutul fără permisiunea expresă a proprietarului.

4. Limitarea răspunderii

Proprietarul site-ului nu își asumă răspunderea pentru eventualele erori sau omisiuni în conținutul site-ului. Utilizatorii accesează și folosesc site-ul pe propriul risc.

5. Modificări ale termenilor și condițiilor

Proprietarul site-ului își rezervă dreptul de a modifica acești termeni și condiții oricând, fără notificare prealabilă. Este responsabilitatea utilizatorului să verifice regulat această pagină pentru a fi la curent cu modificările.

6. Link-uri către alte site-uri

Site-ul poate conține link-uri către alte site-uri. Proprietarul nu își asumă răspunderea pentru conținutul sau politicile acestor site-uri terțe.

7. Jurisdicție

Acești termeni și condiții sunt guvernați de legea română. Orice litigiu va fi soluționat în instanțele românești competente.

8. Date personale

Toate informațiile personale colectate pe acest site sunt protejate și folosite în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 referitor la protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal.

9. Contact

Pentru orice întrebări sau nelămuriri legate de acești termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați la contact[at]calatorinromania.com