POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Data: 13.11.2023

1. Introducere

Bine ați venit la calatorinromania.com. La calatorinromania.com, ne angajăm să vă protejăm confidențialitatea. Această Politică de Confidențialitate explică modul în care colectăm, folosim, dezvăluim și gestionăm informațiile dvs. personale în legătură cu serviciile noastre, care sunt accesibile prin site-ul nostru web sarbatorialaturidetine.ro

2. Informații pe care le colectăm

  • Informații furnizate direct de dvs.: Colectăm informații pe care ni le furnizați direct, cum ar fi numele, adresa de e-mail și alte detalii atunci când vă creați un cont, completați un formular prin site-ul nostru.
  • Informații colectate automat: Colectăm anumite informații automat, cum ar fi adresa IP, tipul de browser, limbajul browserului, paginile site-ului nostru pe care le vizitați, date și ore de acces, și alte detalii tehnice.

3. Cum folosim informațiile

Utilizăm informațiile colectate pentru a furniza, menține și îmbunătăți serviciile noastre, pentru a comunica cu dvs., pentru a vă oferi asistență și pentru alte scopuri descrise în această Politică de Confidențialitate, Pentru a oferi reclame personalizate prin parteneri precum Google Ads, Ezoic.

4. Divulgarea informațiilor

Nu vindem sau distribuim informațiile dvs. personale terților fără consimțământul dvs., cu excepția cazurilor prevăzute de lege.

5. Securitatea datelor

Implementăm măsuri de securitate pentru a proteja informațiile dvs. personale de accesul neautorizat, modificarea, divulgarea sau distrugerea neautorizată.

6. Drepturile dvs.

Aveți dreptul de a accesa, corecta, actualiza sau solicita ștergerea informațiilor dvs. personale.

7. Modificări ale Politicii de Confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a actualiza sau modifica această Politică de Confidențialitate în orice moment, prin publicarea unei versiuni revizuite pe site-ul nostru.

8. Contact

Pentru orice întrebări sau preocupări legate de această Politică de Confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la: contact[at]calatorinromania.com