Un barbat din Bulgaria vorbeste despre propria sa viata si despre lupta cu cancerul. Povestea sa le da multor oameni speranta asa ca, cititi mai departe pentru a afla!

“In 2002, doctorii au descoperit ca aveam o tumora benigna pe creier. Am fost imediat internat la „BLD-Sofia” pentru operatie. Tumora avea 5.5 cm insa operatia a avut succes. Din punctul meu de vedere, medicii neurologi din acest spital, sunt cei mai buni din Bulgaria.

Dupa doi ani, tumora s-a dezvoltat la loc si parea sa fie recurenta(metastazica) avand aproximativ aceeasi dimeniune. Aveam nevoie de o noua operatie- au folosit tehnica laserului si dupa operatie am paralizat pe partea stanga (bratul si piciorul). Au examinat tumora si a reiesit ca este atipica.

Apoi, am mers la oncologie, a urmat radioterapia insa nici aceasta tehnica nu a ajutat- operatia a reaparut si m-au programat pentru o noua operatie. Dupa operatie am mers la centrul de reabilitare si acolo, norocul meu, am cunoscut un barbat care mi-a schimbat viata. Mi-a povestit ca sufera de cancer la rinichi. Dupa ce operatia nu a avut succes, i s-a spus ca mai are doar 3 sau 4 luni de trait.

A cunoscut o doamna care i-a dat detalii despre o planta si cum sa prepare o reteta cu ea. Planta se numeste soc. Este o tufa, care creste mai ales in desert si pe langa rauri (se gaseste mai ales pe langa Macedonia)- fructul este asemanator afinelor.

Creste spre finalul lunii august- chiar spre septembrie. Fructul trebuie sa fie foarte bine copt pentru a avea proprietati medicale. Cand este cules, trebuie spalat si pus intr-un borcan, alternand un rand de soc cu unul de zahar pana cand borcanul este plin. Pastrati intr-un spatiu unde poate patrunde soarele pentru a putea fermenta. Dupa doua saptamani, borcanul se sigileaza si se pune in frigider.

Puteti face 2,3 sau 4 borcane dar aveti nevoie de minim 2 borcane pentru a ajunge pentru intregul an. Consumati cel putin 1 lingurita in fiecare dimineata pe stomacul gol cu 10 minute inainte de masa.

Planta care m-a salvat de la moarte! Povestea de viata care da multor oameni speranta