Dacă te afli mereu în impas când vine vorba de alegerea micului dejun perfect, atunci această rețetă îți va rezolva dilema!

Această rețetă este exact ceea ce ai nevoie pentru a-ți revigora organismul, pentru a-ți oferi beneficii pentru sănătate și pentru a-ți menține nivelul de energie ridicat pe tot parcursul zilei.

Dacă incluzi această rețetă în meniul tău de mic dejun pentru câteva săptămâni, vei observa o normalizare a nivelului de zahăr din sânge și a colesterolului. Mai mult decât atât, această rețetă te poate ajuta să scapi și de grăsimea nedorită de pe burtă.

Este un mic dejun extrem de sănătos, care îți va ajuta să reglezi nivelul de zahăr și colesterol, oferindu-ți în același timp nutrienți esențiali pentru a-ți încărca bateriile. Acesta este micul dejun perfect pentru oricine ține la sănătatea și silueta lor.

Ingredientele folosite sunt extrem de benefice pentru sănătate, stimulând metabolismul și imunitatea. Prin urmare, acestea au și proprietăți de slăbire, contribuind la arderea grăsimii abdominale și eliminarea excesului de grăsime din corp.

Rețeta este bogată în fibre solubile de beta-glucan, un compus care poate echilibra nivelul de zahăr din sânge și reduce colesterolul rău, contribuind totodată la sănătatea inimii. În plus, furnizează o cantitate generoasă de proteine, fibre și minerale esențiale pentru organism.

Pentru a pregăti această rețetă delicioasă, vei avea nevoie de următoarele ingrediente:

  • 1 cană de ovăz tocat
  • 2 căni de apă
  • Câteva vârfuri de vanilie
  • 1/2 linguriță de scorțișoară măcinată
  • 2 linguri de miere
  • Puțină sare de mare
  • 4 linguri de semințe de chia

Pentru a pregăti micul dejun, adăugă apa, scorțișoara și vanilia într-o cratiță și aduce amestecul la fierbere. Apoi, adaugă fulgii de ovăz și fierbe timp de 5 minute, după care înlătură cratița de pe foc și lasă amestecul să se odihnească timp de 5 minute.

Dacă dorești un mic dejun mai lichid, poți adăuga mai multă apă sau lapte vegetal.

La final, adaugă mierea și puțină sare și amestecă bine. Adaugă semințele de chia și alte ingrediente opționale, precum nuci tocate, semințe sau ulei de cocos.

Suplimentează-ți micul dejun obișnuit cu această rețetă gustoasă și sănătoasă și vei simți cu siguranță diferența în bine!

Pentru mai multe rețete interesante intra pe https://batranete.com/

Micul dejun perfect pentru reglarea glicemiei și a colesterolului!