Glanda tiroidă este un organ în formă de fluture și este situată la baza gâtului, îndoită la baza gâtului. Este responsabil pentru producerea de tiroxină, un hormon care reglează ritmul cardiac, metabolismul și dezvoltarea copiilor.

Pentru a găsi acest organ, trebuie să atingeți zona mărului lui Adam a gâtului și cu un deget, în timp ce atingeți sternul cu un alt deget, glanda tiroidă este situată între degete.

Tipuri de tulburări tiroidiene

Boala bazata

Boala tiroidiană este o afecțiune în care glanda produce prea mult hormon tiroidian. Simptomele unei glande tiroide hiperactive includ:

Oboseală
Crampe menstruale
Scădere în greutate
Senzație de fierbinte
Transpirație
Probleme de somn
Gânduri de curse Dificultate
de concentrare
Uitare frecventă
Schimbarea obiceiurilor intestinale
Nervozitate, anxietate și iritabilitate
Frecvență cardiacă crescută și palpitații

Hipotiroidismul

Hipotiroidismul se referă la o glanda tiroidă subactivă care produce o cantitate insuficientă de hormon tiroidian. Simptomele sale includ:

Umflare în partea din față a gâtului
Oboseală
Scăderea sângerării menstruale
Depresie
Crampe musculare
Creștere în greutate
Constipație
Unghii fragile
Piele și păr uscat
Pierderea memoriei

Pentru a evita aceste afecțiuni, trebuie să vă mențineți glanda tiroidă sănătoasă. Medicamentul prezentat mai jos menține glanda tiroidă sănătoasă și abordează posibilele probleme care pot fi cauzate de lipsa de iod.

Reteta pentru o tiroida sanatoasa

Ingrediente:

  • 1 borcan mare sau mai multe borcane mici

40 de nuci fara coji

1 kilogram de miere organica

Instrucțiuni:

Se spală bine nucile, se usucă și apoi se găsesc cu un cuțit sau un ac ascuțit. Puneți-le într-un borcan și apoi turnați mierea peste ele. Păstrați borcanul descoperit într-o zonă bine luminată timp de aproximativ 40 de zile. La final, strecurați lichidul și turnați amestecul într-o sticlă.

Utilizare:

Luați 2 linguri de remediu zilnic, o dată dimineața și o dată seara.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

SURSA >> https://batranete.com/

Medicii nu vă vor spune niciodată asta: iată cum să vă tratați tiroida cu un singur ingredient!