Exista ceva mai bun si mai frumos decat o casa cu un miros minunat in jur. Multi oameni nu sunt constienti de acest lucru, dar mirosul din casele noastre afecteaza foarte mult starea noastra de spirit. Deci, daca vrei sa fii relaxat si linistit in timp ce stai acasa, ar trebui sa ai un miros frumos in casa ta.

Ar fi foarte deranjant si inconfortabil daca mirosul din interiorul casei ar fi puternic si neplacut. Dar, din nefericire, nu intotdeauna putem avea un miros frumos in casa.

Sa zicem ca taiati ceapa sau usturoiul, dupa care nu exista nici o cale posibila de a scapa de mirosul puternic. Pentru a preveni mirosurile neplacute, majoritatea oamenilor cumpara odorizatoare de aer, care ascund mirosul doar pentru o vreme, si cand efectul lor se estompeaza, mirosul neplacut va fi in continuare acolo.

In acest articol va vom oferi o reteta pentru o aroma naturala, care este mult mai eficienta decat odorizatoarele de aer. Cand pulverizati in jurul casei dvs., mirosul placut va ramane mult timp.

Ingredientele nu sunt deloc scumpe, iar oaspetii dvs. vor iubi mirosul sigur! De asemenea, este foarte usor de pregatit. Pregatiti imediat urmand instructiunile de mai jos….

Veti avea nevoie de aceste ingrediente: 1 lingura de bicarbonat de sodiu / 3 cesti de apa calduta / 3 linguri de balsam de rufe / o sticla cu pulverizator.

Cum se prepară și cum se utilizează? Adaugati cele 3 linguri de balsam de rufe in sticla. Apoi adaugati cele 3 cesti de apa calduta. Dupa care adaugati lingura de bicarbonat de sodiu, inchideti sticla. Agitati sticla pana cand amestecul este omogen. Parfumati amestecul peste tot.

Balsam de rufe de uz casnic: De asemenea, in afara de aceasta exista multe alte odorizatoare naturale, pe care le puteti utiliza. Pentru a economisi mai multi bani, avem o reteta pentru un balsam de rufe de uz casnic. De asemenea, cu balsamul de uz casnic, hainele dvs. vor avea un miros unic si placut.

Veti avea nevoie de aceste ingrediente: 10 g de bicarbonat de sodiu / 150-200 ml de apa fierbinte / 20 picaturi de ulei esential / 800 ml de otet de mere
container de plastic de 3,5 litri.

Cum se prepară și cum se utilizează? Asigurati-va ca recipientul din plastic este fabricat din plastic si este mare. Deoarece balsamul de rufe creste si se va varsa din recipient. Adaugati apa fierbinte in recipient. Apoi adaugati bicarbonatul si otetul de cedru de mere, aceasta va provoca o reactie chimica si va produce bule, dar este normal. Cand bulele se opresc, puneti amestecul intr-o sticla goala de balsam de rufe.

Adaugati ulei esential (cateva picaturi): Se amesteca pana cand amestecul este omogen si pastrati-l intr-un loc intunecos si rece. Balsamul de rufe poate fi utilizat daca este adaugat in masina de spalat sau in timp ce hainele sunt umezite. Pur si simplu utilizati-l ca un balsam normal de rufe, va face hainele dvs. miros frumos pentru o lunga perioada de timp.

In loc sa cumparati amestecuri de produse chimice, faceti-le in mod natural acasa si economisiti o multime de bani. Veti fi impresionati de rezultate cu siguranta. Incepeti sa le faceti acum!

Acest Amestec Îți Va Face Casa Să Miroase Atât De Minunat Încât Vecinii Te Vor Invidia.