Oamenii sunt înzestrați cu o anumită parte a creierului numită glandă pineală, cunoscută și ca cel de-al treilea ochi. Motivul pentru care i se spune pineală este forma, aceea unui con de pin.

Un minuscul con de pin care este responsabil de producerea serotoninei derivate din melatonină ce trebuie să interacționeze cu hormonii noștri care afectează modulația tiparelor de somn/nesomn, incluzând și funcțiile noastre periodice.

Acest minuscul con de pin poate fi găsit lângă centrul creierului, plasat între cele două emisfere.

Motivul pentru care mai marii în domeniu ascund oamenilor această informație este pentru ca aceștia din urmă să nu descopere întregul potențial pe care îl are această parte din noi.

Glanda pineală este, practic, portalul dintre lumea fizică și cea spirituală, pentru oameni. Când este activată, senzația de euforie și unitate ocupă mintea persoanelor, oferindu-le un simț al atotcunoașterii. O persoană poate obține această activare prin intermediul yoga, al meditației și al unei diversități de alte metode oculte.

Odată activată, acea persoană este capabilă să calătorească liber către alte dimensiuni, fiind menționate proiecția astrală și vederea la distanță.

Cu ajutorul metodelor antice și al practicilor avansate, o persoană poate chiar controla propriile gânduri și acțiunile celorlalți în lumea fizică.

Deși pare imposibil, conducerea Uniunii Sovietice de odinioară precum și diferite organizații fantomă au cercetat aceste efecte pentru o lungă perioadă de timp, păstrând informația departe de ochii publicului.

Motivul pentru care suntem incapabili să obținem această minunată performanță în interiorul creierului nostru este cantitatea de fluorură de sodiu pe care o asimilăm zilnic. Glanda pineală absoarbe cea mai mare parte din fluorura de sodiu care pătrunde în corpurile noastre.

Practic, asta minimalizează rolul glandei pineale, aceasta nemaifiind capabilă să echilibreze procesele noastre hormonale în corp.

De fapt, 90% din rezerva de apă a Statelor Unite conține fluor și alți diferiți compuși. Nici măcar filtrele pentru apă pe care le poți cumpăra de la supermarket nu sunt capabile să filtreze fluorul.

O cale de combatere este osmoza inversă sau distilarea apei, distilarea apei fiind soluția mai ieftină.

Nu pretindem a fi teoreticieni ai conspirației, însă principala noastră grijă profundă este cea pentru deconectarea dintre spiritualitate și realitate.

Rick Strassman, medic, crede că dimetiltriptamina are o mare legătură cu glanda pineală:

„Am ajuns la DMT datorită prezenței sale in corpurile tuturor. Am crezut că sursa acestei DMT era misterioasa glandă pineală, un minuscul organ situat în centrul creierului nostru. Medicina modernă știe puține despre rolul acestei glande, dar ea are o istorie metafizică bogată. Descartes, de exemplu, credea că pineala era „reședința sufletului” și tradițiile occidentale și orientale au așezat centrul nostru spiritual extrem între limitele sale.”

Sursa: traducere si adaptare viatasisanatate.com anonews.co, foto thespiritscience.net

Unul din cele mai mari secrete ascunse umanității: Glanda pineală ! Afla adevarul