Ion Iliescu a ajuns la spital vineri, iar medicii au anunțat că starea lui este stabilă dar că rămâne în spital pentru investigații.

Loading...

Ion Iliescu se află internat în Spitalul Elias de vineri, când a fost adus cu ambulanța, după ce s-ar fi simțit rău. Fostul președinte, care are probleme cardiace și care în primăvară a suferit o intervenție chirurgicală, se simte bine acum, susțin medicii.

Ultimele declarații oficiale, de luni dimineață, ale reprezentanților spitalului dau însă și o informație despre un ”eveniment acut” care ar fi avut loc sâmbătă. Ar putea fi vorba despre un infarct pe care l-ar fi suferit Ion Iliescu, conform unor surse citate de Antena 3.

Iată anunțul medicilor de luni dimineață, privitor la starea de sănătate a lui ion Iliescu: “Evoluția este favorabilă, dar rămâne în spital în contextul problemelor cardiace cronice de care suferă domnul președinte. A depășit evenimentul de sâmbătă, evenimentul acut, rămân problemele mai vechi ale dânsului și momentan rămâne internat în spitalul Elias”,a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiță, conform Mediafax.

Potrivit reprezentantului spitalului, evoluția stării de sănătate a fostului președinte este lent favorabilă, așa că Ion Iliescu „va mai rămâne cu siguranță câteva zile internat”.

Ion Iliescu este internat la Spitalul Elias din Capitală de vineri. În luna iunie, fostul președinte a ajuns din nou la spital. Atunci, medicii au spus că ar fi fost vorba doar despre un control de rutină. Ion Iliescu a fost operat, la începutul lunii aprilie, de ericardită lichidiană – tamponadă cardiacă, la spitatul C.C. Iliescu din Capitală. Fostul preşedinte are 89 de ani şi a mai fost operat la inimă, fiindu-i montate câteva stenturi, una dintre operaţii fiind făcută la Paris în 2007.

ULTIMĂ ORĂ! ION ILIESCU A FĂCUT INFARCT

Loading...