Uite ce să pui în ghete ca să nu-ți mai înghețe picioarele iarna! Toată lumea are așa ceva în casă, iar metoda funcționează cu adevărat!
Temperaturile sunt extrem de scăzute în această perioadă, iar cei care sunt nevoiți să iasă afară și să stea în frig pentru perioade lungi de timp sunt cei mai afectați!

Picioarele reprezintă unul dintre primele puncte ale corpului care, probabil știți cu toții, cât de neplăcută este senzația unor picioare înghețate. Există însă un truc extrem de simplu, cu ajutorul căruia puteți rezolva această problemă.

Tot ce trebuie să faceți este să luați un parasolar de mașină și să decupați din el un tălpic de mărimea încălțămintei pe care urmează să o purtați.

Datorită proprietăților materialului din care este confecționat, parasolarul va ajuta la protecția împotriva frigului și la menținerea unei temperaturi optime în interiorul ghetelor.

sursa: kanald.ro

CITEȘTE ȘI: „Acum un an am descoperit trucul ăsta, iar încălțămintea mea nu a mai fost distrusă de sarea care se aruncă iarna pe drumuri!” Doar așa scapi de urmele de sare de pe încălțăminte

E greu de spus care e mai periculoasă, gheața sau sarea, care o topește.

Sarea e folosită în toată lumea, în sezonul rece, pentru a deszăpezi drumurile. Din păcate, are și un efect secundar neplăcut: sarea intră în pielea pantofilor sau a bocancilor și, în timp, materialul se poate rupe.

Ca să scapi de sarea de pe încălțăminte, ai nevoie de apă, oțet alb, câteva cârpe de bumbac și un prosop.

Pasul 1: Curăță cristalele de sare de pe pantofi cât mai repede.

Pasul 2: Amestecă două măsuri de apă cu o măsură de oțet alb.

Pasul 3: Înmoare o cârpă curată de bumbac în amestecul de apă și oțet și șterge pata, fără să saturezi pielea.

Pasul 4: Șterge oțetul cu altă cârpă, apoi cu prosopul.

Repetă pașii până când sarea nu mai apare pe suprafața pantofului. La final, ai grijă să nu îi usuci în apropierea unei surse de caldură, se vor rupe.

Ca să împiedici pielea să se rupă, folosește balsam de păr. Umezeala din balsam va contracara efectele negative ale oțelului.

sursa

Uite ce să pui în ghete ca să nu-ți mai înghețe picioarele iarna! Toată lumea are așa ceva în casă, iar metoda funcționează cu adevărat!