Camera de baie este locul unde ne curăţim corpul, iar de multe ori chiar şi mintea. De aceea curăţenia şi prospeţimea în baie este primul lucru de care trebuie să avem grijă. Dar oricât de mult efort am depune, de multe ori în colţurile din baie şi pe faianţă apare mucegai.

Pe rafturile din magazine poţi găsi o mulţime de soluţii speciale, dar conţinutul lor de multe ori lasă de dorit: ele sunt dăunătoare pentru piele, ochi şi căile respiratorii. De aceea redacţia Perfect-ask.net vrea să vă împărtăşească reţeta unei soluţii de casă, care va curăţa foarte eficient baia de mucegai, murdărie şi bacterii fără a dăuna sănătăţii.

Soluţie împotriva ciupercilor şi mucegaiului
Ingrediente:

— 2 linguriţe de ulei esenţial de ceai

— 2 pahar de apă

— 1 linguriţă de spirt

Instrucţiuni:

Puneţi toate ingredientele într-un recipient cu pulverizator şi agitaţi-l bine. Stropiţi soluţia pe toate locurile problematice, iar după 10 minute spălaţi-le în mod obişnuit.

Uleiul esenţial de ceai are puternice proprietăţi dezinfectante, iar spirtul îl dizolvă şi contribuie la lupta contra bacteriilor. Această soluţie are un miros slab ce dispare foarte rapid.

De asemenea împotriva mucegaiului este foarte eficient oţetul, dar să aveţi în vedere că acesta are un miros mult mai puternic şi mai durabil.

Veţi rămâne uimiţi când veţi vedea rezultatele utilizării acestei soluţii! Nu uitaţi să împărtăşiţi această super reţetă tuturor prietenilor.

Sursa: perfect-ask.net

Super soluție impotriva mucegaiului: te scapă de ciuperci imediat și nu are nicio urmă de miros neplăcut! Mă bucur că am găsit-o!