„Majoritatea femeilor m-ar descrie drept o nenorocită, o distrugătoare de căsnicii, însă eu cred că sunt un fel de ‘pansament’ pentru relaţiile lor. Dacă soţul tău este rănit, eu sunt doar un plasture temporar care îl ajută.

Mă văd cu ‘Big Bear’ de șapte ani. Este un chirurg de succes căsătorit de 11 ani, care locuieşte într-o vilă din Chicago alături de soţie şi cei doi copii. ‘Big Bear’ mi-a cumpărat şi mie un apartament la doar trei kilometri de casa lui.

Nu m-am văzut niciodată drept ‘cealaltă femeie’, mai ales că relaţia este atât de lungă. Dar am darul de a transforma lămâia în limonadă. Aşa că m-am gândit să le ajut pe femeile măritate care vor să înţeleagă de ce le înşală soţii.

Vă vine să credeţi sau nu, este vorba despre mai mult decât sex. Bărbaţii vor ca soţiile lor să le fie mame, prietene şi terapeute. Fii femeia de care s-a îndrăgostit înainte de nuntă, de ea s-a îndrăgostit! Soţia lui ‘Big Bear’ este o mamă extraordinară pentru copiii ei, dar este o prietenă, o terapeută şi o ‘mamă’ groaznică pentru soţul ei. Vă vine să credeţi sau nu, în majoritatea timpului pe care îl petrec cu ‘Big Bear’ nu facem sex. Ascultăm jazz, bem vin şi discutăm ştirile. Mă bucur de fiecare secundă petrecută cu ‘Big Bear’, ştiind că voi dispărea atunci când soţia lui va lua decizia să se schimbe. Când mă va părăsi, voi da peste un alt bărbat ‘rănit’, care are nevoie de un pansament temporar.

Cea mai bună cale de a face femeile ca mine să dispară este să ţineţi cont de sfatul meu. Dar încă ceva: sfaturile se aplică doar dacă soţul tău s-a căsătorit cu tine fiindcă te iubeşte. E important să ştii de ce a ales să se căsătorească cu tine”, scrie amanta în scrisoarea deschisă pe care a publicat-o pe internet!

CITESTE SI

Are 90 de ani, e din Arad și conduce ditamai afacerea. Să-ți mai spun? Are șofer personal și o mulțime de clienți. Toți se înghesuie să cumpere de la el. Ia vezi cu ce se ocupă bătrânul,

Cel mai bătrân florar din Arad nu renunță la meserie nici la aproape 90 de ani. Conduce afacerea familiei începută în anii ‘20
Weil Alois este cel mai bătrân florar din Arad și, la cei 89 de ani ai săi, nu are de gând să se pensioneze prea curând. Cultivă sute de mii de zambile și lalele și spune mândru că vrea să continue afacerea începută de tatăl său în 1921. Senionul florarilor din Arad e convins că munca îl menține în formă și la acesată vârstă și își propune ca în 2021 să sărbătorească centenarul afacerii.

Coincidență sau nu, cel mai bătrân florar din Arad locuiește pe strada Gladiolelor. Weil Alois crede că ar putea fi chiar cel mai bătrân florar din România. La cei 89 de ani împliniți, bărbatul susține că a cultivat milioane de plante. Pe toate le-a îngrijit cât e ziua de lungă în serele construite în gospodăria sa, scrie jurnalaradean.ro.

Cel mai bătrân florar din Arad lucrează de 75 de ani
Weil Alois a descoperit pasiunea pentru cultivarea florilor pe când era adolescent. În urmă cu 75 de ani, spune că „furat”de la tatăl său, care a înființat o seră în 1921. Își amintește că, la mijlocul anilor ’30, familia sa a avut chiar și o florărie în Palatul Neuman din Arad. Acum, are clienți care pleacă de la el cu remorci pline de ghivece cu flori care ajung în piețe și în florăriile din toată România.

Deși a împlinit 89 de ani, Weil Alois nu vrea să renunțe. Este administratorul firmei și chiar propriul șofer pentru că a renunțat la condus.

În serele sale, florarul senior are peste 200.000 de zambile și lalele pe care la distribuie în toată țara la prețutri modice. Un fir de lalea se vinde un 1 leu, în timp ce o zambilă mică este 3,3 lei, iar una la ghiveci costă 4,5 lei.

După o iarnă de muncă și cheltuieli pe măsură, cel mai bătrân florar din Arad spune că ar putea încasa aproape 500.000 de lei dacă și-ar vinde toată marfa.

„Vânzările sunt mari, avem clienţi peste tot, dar profitul nu este prea mare. Sunt ani în care ieşim în pierdere, dar mergem mai departe. Anul acesta am avut o iarnă foarte grea, ceea ce ne-a adus costuri mari cu încălzirea serelor. Pe clienţi nu-i interesează asta, aşa că trebuie să menţinem preţurile ca şi în anii trecuţi”, a povestit Weil Alois, pentru sursa citată.

Florarul arădean importă bulbi de lalele din Olanda, ţara cea mai renumită în cultivarea acestei flori. Preferă lalelele albastre, galbene şi roşii, respectiv culorile drapelului României, care ajung să crească în parcurile din diverse parcuri ale țării. Cel mai bătrân florar din Arad spune că, uneori, olandezii îi mai trimit bulbi de lalele mov, în loc de albastre.

Weil Alois vrea să trăiască măcar până în 2021, pentru a sărbători împlinirea a 100 de ani de la înființarea afacerii de către tatăl său.

„Sunt AMANTĂ de 11 ani și vreau să le spun ceva femeilor măritate. Mulți ar zice că sunt o nenorocită, că distrug familii. Eu zic că sunt…” Uite ce are FEMEIA să le SPUNĂ nevestelor înșelate: