Audiențele înregistrate de emisiunea pe care o prezintă sunt foarte mari, motiv pentru care, cum e și firesc, salariul Simonei este unul foarte mare.

Nu mai puțin de 7.000 de euro lunar este remunerația Simonei Gherghe, pentru prezentarea emisiunii ”Acces Direct”, de pe Antena1, care poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 17:00.

Mai mult, dacă audiența are creșteri mari, atunci prezentatoarea este ”fericită” cu bonusuri substanțiale.

A vrut să dea jos kilogramele cu pastille!

Simona Gherghe a revenit la ”Acces Direct”, după ce a devenit mama pentru prima oară. O înlocuise Mirela Boureanu Vaida, care prezintă acum o altă emisiune.

După ce a născut, Simona Gherghe a vrut dea jos kilogramele în plus cu ajutorul pastilelor de slăbit, dar s-a confruntat cu o adevărată problemă şi recunoaşte că a fost o greşeală, pe care, cu siguranţă nu o va mai repeta.

„M-am întors din vacanţă cu 52 de kilograme. Mult! Şi atunci am căutat să slăbesc. Nu vreau să mă judece lumea şi cred că mama se va supăra, dar o spun.

Am luat pastile de slăbit. Am slăbit şapte kilograme în timp foarte scurt, dar mi-am dat organismul peste cap!

A fost o furtună în corpul meu. Mi-era rău, aveam probleme cu inima. Nu recomand nimănui! Pe ambalaj scria că sunt pastile pe bază de plante.

Dar ce mi s-a întâmplat mie nu doresc nimănui. Am avut cam două luni în care mi-a fost foarte rău, am ţinut emisia cu greutate, cu probleme.

E o lecţie din care am învăţat! Repet, nu recomand pastilele nimănui! Sunt minciuni!

Dacă vreau să slăbesc, am grijă să mănânc sănătos şi să fac sport. Oricum eu făceam sport, mergeam de trei ori pe săptămână la tenis…

A fost o prostie ce am făcut”, povestea Simona Gherghe, la vremea respectivă.

Simona Gherghe a oprit emisiunea când a văzut-o ce avea invitata ei în gură. Prezentatoarea TV nu a rezista, a cerut repede un şerveţel şi a pus-o să scuipe.

Simona Gherghe a avut un şoc atunci când şi-a văzut invitata că a intrat în direct mestecând gumă.

Prezentatoarea TV a reacţionat imediat şi i-a cerut femeii să scuipe guma într-un şerveţel, motivând că aşa aceasta va putea vorbi mai clar.

”Aveţi o gumă în gură? Vreţi să o scoateţi? Haideţi să-i dăm un şerveţel doamnei. Ca să ne auzim mai bine, nu de alta”, i-a cerut Simona Gherghe invitatei sala.

Surprizele nu s-au oprit aici pentru Gherghe, care a rămas fără cuvinte când a văzut că iubitul femeii a cerut-o în căsătorie pe aceasta în direct:

”Vreau să vadă că îi pun inelul pe mână chiar aici, în faţa tuturor. Mă laşi să fiu tată la copii tăi? L-am cumpărat, surpriză, l-am ţinut pitit. Nu trebuia să o fac aicea, ci la primărie, dar am vrut să demonstrez că nu am luat-o din ambiţie”.

Bruneta susţine că nu i-a furat soţul surorii sale şi că între ei e o poveste de dragoste mai veche:

”Suntem surori numai după mamă. Înaintea surorii mele, s-a iubit cu mine. Aşa am fost dintotdeauna, îndrăgostiţi. Noi am mai fost împreună şi acum vreo şapte ani.

Am 6 copii. Doi sunt la centru de plasament, în Târgovişte, unul la părinţii mei şi trei sunt cu mine.

Cei de la centru au 14 şi 13 ani. Îi văd o dată pe lume. Nu le dă voie până la 18 ani. Eu am apelat şi eu i-am dat”.

Sursa: anamariavasile

Simona Gherghe, prezentatoarea de la ”Acces Direct”, are un salariu uriaș. Ea este una dintre cele mai cunoscute vedete de pe micul ecran, dar și una dintre cele mai îndrăgite.