Cum se prepară combinația care ajută ficatul, vederea și colonul? În ultima vreme, tot mai multe persoane se preocupă de starea lor de sănătate și acordă o importanță din ce în ce mai mare alimentelor și produselor sănătoase.

Cu toate acestea, odată cu înaintarea în vârstă, organismul și organele încep să lucreze mai puțin corect… Printre primele organe care încep să dea semne de oboseală se numără ochii, ficatul și intestinul gros.

Înainte de a apela la medicamente, care în timp îşi lasă amprenta asupra ficatului şi a sănătăţii întregului organism, încercați acest remediu natural și eficient. Se prepară foarte ușor.

Rețeta remediului natural pentru ficat, ochi și colon
Veți avea nevoie de următoarele ingrediente…
două cepe medii
două-trei bucăţi de sfeclă roşie
sucul de la o lămâie
sare, după gust, dar nu în exces
puţin ulei de măsline
Cum se prepară?
Mai întâi de toate, decojiți sfecla roșie. Apoi, se fierbe sfecla în apă împreună cu o linguriță de sare. După ce sfecla a fiert suficient, cât să se înmoaie, se taie în bucăţele mici şi se pune într-un castron. Tăiați mărunt şi ceapa și amestecați-o cu sfecla roșie.

Adaugăți, într-un castron, şi puţin ulei de măsline şi sucul de la o lămâie. Dacă este cazul, presărați puțină sare, pentru un plus de gust. Se ține castronul la aer, neacoperit, timp de 60 de minute înainte de a consuma preparatul.

Din cauza faptului că are un gust nu tocmai plăcut pentru majoritatea persoanelor, acest preparat este consumat destul de rar în stare crudă. Totuși, merită să faceți un compromis în această privinţă şi să mâncați regulat acest preparat. Printre altele, vă ajută la curăţarea grăsimilor din ficat, susţine sănătatea colonului, sprijină circulaţia vasculară, are efect revigorant şi ajută la înlăturarea stresului.

Această salată hrănitoare este, așa cum vă spuneam, un remediu excelent pentru îmbunătățirea vederii, detoxifierea ficatului şi curăţarea colonului.

Citeste si – Usturoiul, un elixir pentru orhidee – într-o lună, vei avea o mulțime de flori frumoase

Stim cu totii ca usturoiul este un puternic remediu pentru organism, dar poate nu stiti cat este de util pentru orhidee.

Usturoiul stimulează în mod activ înflorirea orhideei. Este suficient să pregătiți un amestec special de usturoi, acid succinic și apă, astfel încât planta sa infloreasca in mod regulat si sa va ofere flori superbe.

Ai nevoie de…
un litru de apă
trei căței de usturoi
un vas din sticlă
o pastilă de acid succinic

Cum pregătești soluția?
Dizolvă pastila de acid succinic în apă fierbinte.
Mărunțește usturoiul cu un cuțit și adaugă-l în soluția pregătită, deja rece.

— Toarnă lichidul într-un borcan și lasă să stea 24 de ore.

— Strecoară soluția obținută și udă cu ea orhideea prin metoda scufundării ghivechiului. Procedeul se foloseste o data pe luna. Rezultatele vor aparea curand.

— Pentru mai multe detalii, urmăriți clipul de mai jos

Vezi mai multe AICI

Rețetă Remediu Naturist – Cum se prepară combinația care ajută ficatul, vederea și colonul?