Este vorba despre o rețetă concepută de un cercetător rus, profesorul Hristo Mermersky, care și-a câștigat denumirea de „remediu revoluționar” pentru faptul că a vindecat de cancer numeroși oameni.

„Acesta este un aliment pentru vindecarea întregului organism, un aliment care are ca efect retragerea cancerului”, susține profesorul Mermersky. Secretul constă în faptul că preparatul curăță vasele de sânge, rinichii și ficatul, vindecă inima și crește imunitatea.

De asemenea, îmbunătățește activitatea creierului, sprijină memoria și previne infarctul sau accidentele vasculare cerebrale. Mulți oameni susțin cu convingere că ar fi cel mai eficient remediu împotriva tuturor tipurilor de cancer.

Ingrediente:

15 lămâi proaspete
12 căței de usturoi
1 kg de miere
400 de grame de grâu încolțit
400 de grame de nuci proaspete
Cum se prepară?

Mărunțește împreună grâul încolțit, nucile și usturoiul curățat. Dă pe răzătoare 5 lămâi cu tot cu coajă și amestecă-le cu restul ingredientelor. Stoarce apoi sucul celorlalte 10 lămâi și toarnă-l peste toate ingredientele, omogenizând bine preparatul.

Adaugă mierea și mai amestecă totul o vreme cu o lingură de lemn, apoi toarnă preparatul obținut în recipiente de sticlă. Depozitează recipientele în frigider timp de 3 zile, după care poți începe să folosești remediul.

Modul de utilizare: consumă preparatul cu 30 de minute înainte de micul dejun, înainte de prânz și seara înainte de culcare. Dacă folosești remediul pentru a combate cancerul, ia câte 2 linguri la fiecare două ore.

Profesorul Mermersky susține că rețeta garantează sănătate și longevitate, tratează cancerul și tonifiază și energizează corpul.

„Acest medicament conține toate vitaminele, sărurile minerale, substanțele bioactive, proteinele, carbohidrații și grăsimile vegetale necesare corpului.

De aceea, sprijină funcțiile organelor și ale glandelor interne, menținând corpul sănătos și contribuind la vindecarea completă”, afirmă medicul.

PENTRU UN DIAGNOSTIC CORECT, VĂ RECOMANDĂM SĂ CONSULTAȚI UN MEDIC SPECIALIST.

Sursă: marawvegan.ro

Remediul revoluționar inventat de un om de știință rus – un aliment pentru vindecarea întregului organism