Curg lacrimi fără oprire după tragicul accident petrecut în județul Ialomița sâmbătă dimineața. Zece oameni și-au pierdut în total viața, iar dintre aceștia opt femei care erau vecine și munceau împreună.

Loading...

Trupurile neînsuflețite ale femeilor au fost aduse ieri de la morgă, iar imaginile au fost sfâșietoare. Acestea au fost primite de săteni cu o arcadă împodobită cu flori și multe vaiete de suferință. Prima dintre femei care va fi înmormântată este Viorica Moise, care a murit cu doar câteva zile înainte de a împlini 50 de ani. Femeia a avut o viață tare greu încercată.

Viorica Moise și-a pierdut soțul, în urmă cu câțiva ani din cauza cancerului și ea la rândul ei a fost operată de patru ori din cauza acestei boli necruțătoare. Viorica era văduvă, iar cei doi copii ai săi, plecați în Anglia, s-au întors acum în România pentru a-și conduce mama pe ultimul drum.

Operată de 4 ori de cancer

„Eram acasă în Anglia şi m-a sunat fratele meu. Mi-a spus să-mi iau bilet, să vin acasă că mama a făcut accident. Nu-mi venea să cred. E foarte dureros. Trebuia să-şi ia concediu luna viitoare, voiam să plecam în vacanta alături de soţia şi cumnata, trebuia să vina sa stea cu fetița o săptămană în Anglia. Ne-a crescut fetita și i-a dat o educație. Povestea voastra nu este fericită. Tata avea 27 de ani când a murit de cancer, aceeaşi boală pe care a avut-o şi mama. Mama a avut patru operații, a reuşit să scape cu bine din toate cele patru operaţii şi uitați unde s-a ajuns. Aveam șapte ani si fratele meu avea patru ani când a murit tata. Nu am cuvinte. Ne este foarte greu. Dumnezeu le aşează în viaţa fiecăruia, oricât ai fugi de soartă, tot îți vine rândul”, a povestit fiul femeii, la România TV.

Vă reamintim că un grav accident de circulație s-a petrecut sâmbătă în apropiere de localitatea Sfântu Gheorghe, județul Ialomița. Este considerat cel mai grav accident care a avut loc în România în ultimii ani. Un TIR s-a izbit frontal de un microbuz care circula regulamentar și în care se aflau 17 oameni. Șoferii ambelor autoturisme au decedat pe loc, dar și alți zece oameni, care erau pasageri.

Vezi si –

Alexandra, cea mai tânără mamă moartă în accidentul din Ialomița, plânsă de întreaga familie! „Era bucuroasă că luase sala şi urma să dea traseul”

Povestea sfâșietoare a Vioricăi, una dintre femeile moarte în accidentul din Ialomița! A învins de 4 ori cancerul, dar destinul a avut alte planuri

Loading...