Să fii în împosibilitatea de a-ți încălzi locuița în perioada rece este un lucru trist, dar situația este de două ori mai gravă atunci când ai în casă un nou născut.

Maria și Jesse Hulcher, doi soți din America, au trăit această experiență neplăcută chiar înainte să devină părinți. Erau încrezători cu privire la pregătirea pentru venirea primului lor copil pe lume, dar s-au lovit de o situație neprevăzută.

Cu câteva zile înainte să aducă acasă noul născut, soților li s-a stricat sursa de încălzire din casă, chiar în mijlocul iernii.

Panicat, Jesse a apelat la ajutorul unui instalator profesionist pentru a le repara sursa de căldură. Omul a venit imediat și a rezolvat problema, însă câteva zile mai târziu, când s-au uitat în cutia poștală, au avut o mare surpriză.

Instalatorul știa că familia se confruntase cu dificultăți financiare și a încercat să îi ajute. Când au deschis plicul cu factura, Maria și Jesse au fost plăcut surprinși să constate că nu au nimic de plată. Tot ce voia instalatorul era ca ei să poată avea grijă de copilul lor.

„Fără plată.
Aveți grijă de copilul vostru,
Craig”, a scris instalatorul pe factură.

Impresionată până la lacrimi de gestul instalatorului, Jesse Hulcher a povestit întreaga întâmplare pe o rețea de socializare, unde s-a viralizat instant.

CITESTE SI
Se uita pe Google Earth, căuta o locație, dar un obiect misterios îngropat în zăpadă i-a atras atenția! A făcut o captură și a pus imediat imaginea pe internet! Când au aflat ce e acolo cu adevărat, oamenii s-au îngrozit: „E pericol”! Ce descoperise acolo

Google Earth este acum la îndemâna oricui, iar asta nu poate decât să bucure pe mulți dintre utilizatorii care iubesc să călătorească… chiar și virtual.

Un utilizator de Google Earth a dat o simplă căutare a unei zone, dar spre surprinderea lui, a reușit să descopere în Antarctica un obiect misterios și urmata lăsată de acesta în zăpada.

Fără să stea pe gânduri, bărbatul a decis să salveze imaginea cu acest obiect misterios, apoi a urcat-o direct pe internet. Publicată pe o rețea de socializare, fotografia s-a viralizat într-un timp extrem de scurt, reușind să stârnească mii de reacții. S-au găsit mediat mulţi oameni care să susţină că este vorba despre o navă extraterestră care s-a prăbuşit sau a aterizat de urgenţă pe South Georgia Island.

Ştirea a fost preluată şi de popularul canal SecureTeam10 de pe YouTube, care este specializat pe incidente OZN. Potrivit acestora, obiectul misterios are formă de ţigară.

Voi ce credeți că ar putea fi acest obiect misterios?

„Pe 22 februarie s-a nascut copilul meu. Pe 23 dimineata mi s-a stricat centrala si era un frig in casa… Am chemat un instalator, a reparat-o. A doua zi, am gasit asta in posta…” Doamne, nimeni nu se aștepta! Ce i-a făcut