Anamaria Rosa, fiica lui Aurelian Preda, se pregătește de majorat, dar este cu gândul la tatăl ei. De când Aurelian Preda s-a stins din viață, tânăra a fost „adoptată” de un prieten al părintelui ei, Nicușor Iordan!

„A venit ca un trăsnet vestea morții lui! Am vorbit cu el la 14:45, era la clinică, nu era bine, dar era departe gândul de moarte. Evenimentul trist s-a produs seara, după ora 18. Eu le cântam românilor din Spania. Am primit această veste cumplită!”, a declarat Nicușor Iordan.

„De fiecare dată când zbor, închid telefonul! De data asta nu l-am închis. Eram în avion când au început să intre mesaje. Am crezut că e o glumă, dar, dkin păcate, a fost cruntul adevăr. De atunci am rămas alături de Anamaria!

Fără părintele stareț Andrei și părintele Efrem, de la Dervent, nu cred că depășeam acest moment dificil. Anamaria și noi toți ceilalți. Mereu ne consultam cu ei, le suntem îndatorați pentru tot ce au făcut pentru sufletul lui Aurelian. Am învățat că oricând, o0rice ai oferi se primește ca o pomană.” a mai spus Nicușor Iordan.

Prezentă în cadrul unei emisiuni de televiziune, Anamaria Rosa Preda a ținut să mărturisească și ea câteva lucruri: „Am 17 ani, peste câteva luni voi împlini 18! după moartea tatălui meu, am găsit sprijin în Nicușor. Îl consideer acum și îl voi considera mereu ca un al doilea tată! De mică am petrecut mult timp împreună și, chiar dacă tata mi-a fost mereu alături, Nicușor era mereu acolo, chiar și când tatălui meu îie ra foarte greu!”

„Suntem o familie foarte unită. Anuța a petrecut mult timp împreună cu familia mea.”, a completat Iordan.

„Știu că tata își dorea să cânt, știu că îl bucură acolo unde este. Știu că nu i-ar plăcea să mă vadă plângând. Ce mă consolează foarte mult e că, dacă ar fi rămas pe pământ, ar fi suferit mult mai mult. Acolo unde este acum îi este mult mai bine. Am fost lângă el în momentele de suferință”.

Mărturii pline de durere ale fiicei lui Aurelian Preda! Ana Maria Rosa: „Dacă ar fi rămas pe pământ, tata ar fi…”