Are timp pentru toti si uita de ea, pastreaza fiecare ban pentru mofturile tale de adult cu suflet de copil, nu se supara, iarta si a iertat capricii peste capricii, distanta pe care ai impus-o atunci cand voiai sa faci parte din cel mai misto grup, cand credeai ca nimeni nu te intelege, cand te ascundeai si nu voiai sa vorbesti cu ea.

A fost acolo cand ai avut parte de prima despartire, cand ai trait primul sarut, cand a trebuit sa alegi ce este mai bine pentru tine… Este incredibil! Nu venim pe lume cu un manual de viata, insa mamele reusesc intotdeauna sa imbunatateasca lumea, ne indruma si ne sustin.

Cand eram mici, cu greu realizam cat de norocosi suntem atunci cand mama ne spune te iubesc. Nu pretuim momentele in care ne rasfata si consideram ca acele gesturi sunt o certitudine, crezand ca asa trebuie sa fie. Gresim. Si intelegem asta in timp.

La un moment dat ne trezim cu valizele in masina si sufletul cat un purece. Realizam ca familia fara mama nu ar exista si ca oriunde am pleca in lume… ea va crede in noi pana la final. Sunt momente in care realizez ca in timp ce eu imi traiesc viata si ma distrez cu prietenii, ma indragostesc, imi fac o familie…mama mea imbatraneste. Atunci realizez ca sunt un om neputincios pentru ca nu-i pot asigura eternitatea si probabil au fost momente in care am facut-o sa supere, sa sufere din cauza unor cuvinte rostite de un copil mofturos care inca nu descoperise ce se ascunde in lumea asta, cata rautate si lipsa de respect. Ma simt bine printre oameni, insa bratele mamei mele sunt castelul meu, acolo unde ma simt ca o printesa, acolo unde ma simt protejata… insa nu sunt oare egoista?

O privesc pe mama si o intreb: „Mama, tu obosesti vreodata?”

Stiu sigur face tot de dragul meu, stiu sigur ca viata nu i-a oferit ceea ce ea imi ofera mie, stiu sigur ca mama mea este o eroina ca multe alte femei. Stiu sigur ca tot ce-i frumos in sufletul si viata mea… datorez mamei mele. Stiu ca mama mea este prietena mea cea mai buna.

Sursa: eusuntfemeie.com

Test rapid: pe cine duce mintea cel mai puțin dintre bărbații din copac?

Nu-i aşa că eşti foarte curios în ceea ce priveşte personalitatea ta? Fiecare dintre noi vrea să se înţeleagă mai bine pe sine, aşa că vă prezentăm un test foarte simplu. Tot ce trebuie să faci este să alegi un tip despre care crezi că face cea mai mare greşeală.

Bărbatul pe care îl alegi este cel care spune ceva anume despre personalitatea ta. Iată care sunt rezultatele:

Bărbatul numărul 1
Dacă te gândeşti că numărul unu este cel mai stupid din imagine, un lucru este sigur: te predai destul de uşor în viaţă. Uneori crezi despre tine că eşti detaşat de situaţiile cu care te confrunţi în viaţa de zi cu zi şi te simţi fără putere.

Simţi că nu este nimic care să te ajute să îţi rezolvi haosul din viaţă, aşa că renunţi şi nici măcar nu încerci să rezolvi lucrurile. Asta înseamnă că eşti un om bun şi simplu. Nu îţi place să te cerţi şi nici să te confrunţi. Preferi mereu să alegi lucrurile simple.

Bărbatul numărul 2
Problema este că prima dată acţionezi şi apoi gândeşti. Nu priveşti situaţia din faţa ta, nici nu petreci timp procesând situaţia. Nu faci nicio încercare să analizezi sau să răspunzi într-un mod corespunzător.

Tot ce faci este să decizi cât mai repede posibil. Acesta este motivul tuturor problemelor tale, dar unii oameni cred că eşti raţional şi puternic. Acei oameni nu te înţeleg foarte bine, dar au o anumită percepţie despre tine.

Bărbatul numărul 3
EŞti o persoană foarte puternică, iar asta se vede şi în personalitatea ta. Eşti un luptător prin temperament şi alegi mereu să lupţi, nu să fugi! Eşti persoana care caută soluţiile problemelor după ce ai înţeles problemele în cele mai detaliate situaţii.

Mai mult, strategiile tale sunt mereu perfecte. Asta se poate întâmpla pentru că eşti raţional în abordare.

Bărbatul numărul 4
Eşti un rebel care are scop doar în anumite ocazii. Asta presupune că te opui lucrurilor care au un mecanism raţional, iar asta te transformă automat într-un rebel. În alte situaţii, dulcea ideea a unei revoluţii te face rebel fără nicio cauză.

„Mama, tu obosesti vreodata?” – Articolul care te va face sa iti pretuiesti mama mai mult ca niciodata