Mama Alexandrei Măceșanu a ajuns la capătul puterilor. De peste două luni sper că acest coșmar să se termine, iar fata ei să ajungă în siguranță acasă.

Loading...

Femeia crede în continuare că adolescenta trăiește, deși Gheorghe Dincă a mărturisit că a ucis-o, la începutul anchetei crimelor din Caracal.

Teodora Măceșanu este convisă că fiica ei trăiește, deși anchetatorii au găsit ADN-ul fiicei sale în mașina, dar și în “casa ororilor” din Caracal.

Femeia speră că totul se va termina, iar viața ei va reveni la normal. Femeia a căutat o cale prin care să-și aline suferința și, sfătuită de apropiați, a decis să meargă în pelerinaj la moaștele Sfintei Parascheva, acolo unde se va ruga la Dumnezeu că o aducă acasă pe copila ei.

Pelerinaj la moaștele Sfintei Parascheva

“Dumnezeu să o apere pe Alexandra mea, acolo unde este și să mi-o aducă acasă, vie și nevătămată”, a declarat mama Alexandrei Măceșanu, potrivit stirilekanald.ro.

Mama Alexandrei Măceșanu susține că anchetatorii nu vor să dezvăluie toate detaliile din anchetă și, deși Gheorghe Dincă a mărturisit că a ucis-o pe adolescentă și i-a ars trupul într-un butoi improvizat.

“Nu mai avem liniște, nu știm în ce parte să o mai luăm.

De la anchetă, pot să spun că după rezultatul pe care îl au ei, declară fetele moarte. Eu așa cred.

Ei nu fac nimic altceva decât să îl cerceteze pe Dincă. Acum îl cercetează să vadă dacă a fost întreg la minte.

Cum să nu fie întreg la minte când mi-a luat copilul. Dacă nu sunam noi autoritățile, nu ne informa nimeni nimic.

Nu ne-au căutat. Copilul meu nu este mort. Dincă este prea senil.”, a declarat recent Gheorghe Dincă.

Mama Alexandrei, pelerinaj la moaștele Sfintei Parascheva, la Iași. “Dumnezeu să mi-o aducă acasă”

Loading...