Înainte de a parcurge acest articol, înarmați-va cu răbdare si citiți-l până la capăt. Veți afla lucruri cutremurătoare despre pasta de dinți cu fluor și ce provoacă această substanță în organismul uman, iar ceea ce este mai grav, toate aceste informații sunt publice însa nu sunt mediatizate. De ce? Răspunsul îl veți găsi mai jos.

In pasta de dinți pe care o folosiți majoritatea dintre voi, ingredientul de baza, este Fuorura de Sodiu, sau Fluorul, o substanța chimica despre care s-a vorbit îndelung, cum ca ar fi esențiala protejării danturii dumneavoastră împotriva cariilor. Primele studii care implicau efectele Fluorului asupra danturii s-au făcut in împrejurări cel putin suspecte, începând cu anul 1945, in Statele Unite.

In realitate Fluorul si Fluorura de Sodiu sunt substanțe considerate toxice si extrem de periculoase, din ele fabricându-se inclusiv produse precum otrava de soareci / sobolani, si un mare numar de pesticide si insecticide. Ce-ați zice dacă aflati că vă spălați dinții cu insecticide? Și încă din cele mai puternice! Printre primele aplicații ale fluorurii de sodiu era cea de insecticid, împotriva gândacilor de bucătărie, furnicilor, și a altor gângănii.

Iată eticheta unei cutii mai vechi de insecticid, în care substanța activă (în proporție de 95%) e fluorura de sodiu. Totodata vedeți ca scrie clar: „Atenție, fluorura de sodiu este otravă letală!”.

Nu vi se pare straniu că acum fiecare tub de pastă de dinți conține… fluorură de sodiu?

Poate că greșiseră producătorii de otravă atunci, pe vremuri, și fluorura de sodiu nu ar fi otrăvitoare. Dar ce surpriză, pe Wikipedia la fel scrie că-i otravă. Ba încă o doză de 5 grame poate omorî un om de 70 kg. Această substanță are un Ld50 de 52-200 mg/kg. Ca să amintesc cititorilor, Ld50 e o noțiune americană, pentru otrăvuri, care reprezintă doza de substanță la administrarea căreia mor 50% din animalele de laborator. E o cifră importantă, datorită ei în mâncare se pun o grămadă de otrăvuri, și nimeni nu moare dintr-o dată din cauza asta (ei știu câtă otravă nu-i letală).

Să revenim la fluorura de sodiu – toxicitatea e destul de mare, aproape la fel cu nicotina pură. Scepticii vor spune că această otravă se pune în pasta de dinți pentru a fi scuipată, nu ingerată. Dar cum vor explica scepticii faptul că în SUA apa se fluorizează – adica în apă se pune fluorură de sodiu, pentru ca oamenii să aibă… dinți sănătoși? Ori apa din apeductele americane e doar pentru clătirea gurii?

Efectul advers cel mai important in aceasta perioada este unul de natura spirituala: expunerea indelungata la Fluor creaza acumulari de Fluor si blocaje la nivelul glandei Pineale, o parte esențiala a corpului nostru infor-energetic pe care, acum mai mult decat niciodata o vrem libera, curata si in stare perfecta de functionare (informatii detaliate despre rolul energetic / spiritual al glandei Pineale sunt disponibile on-line).

Mai jos gasiti cateva argumente (insotite de sursa informațiilor), mult mai multe astfel de informații fiind disponibile pe internet.
Va invitam sa le cautați, sa le citiți si sa decideți singuri daca încă mai doriți sa folositi (si implicit sa va obligați copiii sa folosească) diferitele mărci renumite ale de pasta de dinți (nu le dam numele aici pentru a nu le face reclama, însa suntem convinși ca fiecare dintre voi le aveți pe etajera din fata oglinzii de la baie).

Pentru aceia care va intrebati deja: “Pai si cu ce sa ne spalam pe dinti ?” se gasesc pe piața paste de dinți fără fluor, cu Aloe Vera, propolis si menta.

Si daca pana acum nu v-am convins va aducem alte dovezi in acest sens, preluate din mediul online (n.r. nu sunt invenția noastră).

Poluare ucigașa cu fluor în inima Văii Prahovei

La Azuga, in inima zonei turistice de interes național, o societate de produse refractare a ars timp de opt luni spuma carbonica, marfa venita de la ALRO Slatina. In acest timp, pădurea a început sa se usuce, acoperișurile caselor s-au înnegrit, iar locuitorii se plângeau de dureri de oase. In urma unor controale de la Mediu si a unor expertize a institutelor silvice s-a descoperit o poluare puternica cu fluor – substanta extrem de periculoasa.
[…] poluarea cu fluor a fost foarte puternica in Azuga, afectand vegetatia din jurul localitatii, efectul simtindu-se pana la limita cu Sinaia […] In plante, limita admisa de fluor a fost depasita cu 110 la suta. Fluor a fost si in apa pe care au baut-o oamenii. Analizele sunt clare: la Azuga a fost vorba de o poluare grava. Fluorul este un element chimic deosebit de periculos. El intra in sistemul osos si iradiaza in toate organele. Se produce o imbolnavire grava, iar omul nici nu stie de ce moare…

sursa : Adevrul.ro

Scoateți fluorul din alimentație

Fluorul, este una din substanțele cu care s-a facut teste pe oameni, in gulagurile rusesti si probabil si in lagarele naziste, si care odata ingerata are ca rezultat, pe langa alte efecte nocive, avarierea portiunii din creier responsabila pentru luarea deciziilor. Cu alte cuvinte fluorul ii face pe subiecti mult mai docili, mai supusi, mai ascultatori. Fluorul transforma fiintele umane in niste zombie teleghidati.

Primul pas pe care il puteti face este sa va informati personal asupra toxicitatii fluorului, iar urmatorul, daca sunteti convinsi de afectele nocive produse si reusiti sa invingeti psihic unul dintre ele, apatia, puteti achizitiona de acum inainte pasta de dinti fara fluor.

sursa

Informațiile pe care mulți nu vor ca TU să le știi. Cu ajutorul acestui produs suntem otrăviți în masă zilnic