Pentru ca pielea de pe mâini să fie frumoasă și sănătoasă, poți încerca acest truc.

Ai nevoie de câteva ingrediente naturale care te vor ajuta să ai mâinile frumoase. Iată ce trebuie să faci.

Ce trebuie să faci pentru a avea mâinile frumoase

Încearcă să folosești o cremă de mâini care se prepară din 3 ingrediente simple, pe care le găsești oriunde. Este posibil să le ai deja în bucătărie.

Ai nevoie de o lingură de miere, o lingură de iaurt și o linguriță de suc de lămâie. Această cremă poate fi folosită atât pentru mâini, cât și pentru față.

Pune ingredientele într-un recipient, după care amestecă-le până vei obține o cremă.

Înainte de a aplica această cremă pe mâini sau pe față, trebuie să te speli înainte. Apoi aplică jumătate din acest amestec, folosind mișcări circulare.

După aceea, folosește și cealaltă jumătate. Aplică acum crema, frecând ușor pielea.

Prima jumătate a acestei creme trebuie să intre în piele, pe când a doua jumătate va avea rolul de a proteja pielea.

Așteaptă un sfert de oră, pentru ca acest amstec să își facă efectul. Iaurtul va începe să se usuce și va forma un strat solid deasupra pielii.

După ce trec cele 15 minute, te poți clăti folosind apă călduță.

Nu este recomandat să folosești această cremă mai mult de două ori pe săptămână. Ingredientele folosite pentru acest amestec aduc numeroase beneficii pielii.

Mierea ține bacteriile la distanță, pe când lămâia are rolul de a deschide puțin nuanța pielii. Iartul va exfolia pielea și va avea un efect calmant.

Crema poate fi folosită și dacă ai probleme cu acneea. Dacă aveți pielea uscată, atunci este bine să folosiți o cantitate mai mică de suc de lămâie.

În schimb, puteți adăuga mai mult iaurt. Pentru tenul gras, se va folosi iaurt cu puțină grăsime și se va pune o cantitate mai mare de suc de lămâie.

SURSA

Inainte ii era rusine sa-si arate mainile, acum toata lumea o întreaba ce crema foloseste de sunt asa frumoase