Această femeie din Reșița a făcut un gest care a emoționat o întreagă țară. Tânăra a luat decizia ca nunta ei să aibă un moment special. Acest eveniment este un moment extrem de emoționant din viața fiecărei femei, de aceea orice mireasă își dorește să aibă alături pe cei mai dragi oameni din viața ei.

În ziua nunții, tânăra mireasă din Reșița l-a avut alături doar pe tatăl ei, căci mama murise și nu a mai apucat să-și vadă fiica căsătorita.

Dar fata ei a făcut ceva cu totul și cu totul impresionanat. Ea a mers la cimitir, îmbrăcată în rochia de mireasă, înainte de nuntă, cu flori pentru mama ei care se stinsese din viață în urmă cu puțin timp… La mormânt, tânăra a vorbit cu mama ei și i-a cerut binecuvântarea.

Fotografia cu mireasa la mormântul mamei a fost postată pe Facebook cu mesajul: “Am rămas fără cuvinte. Dureros, dar îi doresc din suflet să fie puternică. Crezi că poate fi această fotografie o lecție de viață pentru ceilalți? Distribuie mai departe!” În doar trei zile, fotografia cu mireasa care își vizitează mama la cimitir a fost distribuită de aproape 5000 de ori, iar zeci de internauți au felicitat-o pe tânără.

SURSA

CITESTE SI – Trecea printr-o perioadă grea a vieții, mai avea puțin și ajungea la disperare. Până când, cineva i-a ridicat bărbia și a luat-o de mâini și i-a spus cele mai încurajatoare cuvinte care au ajutat-o să se pună pe picioare…Foarte frumos mesajul!

Când viața ți-o ia razna îți este greu să faci și cele mai ușoare lucruri. Jamie Primak Sullivan a scris pe Facebook că are parte de cele mai neplăcute zile. Odată ce s-a întors acasă dintr-un alt oraș, a trebuit să se întoarcă la îngrijirea copiilor și munca casnică.

Când și-a dat seama că trebuie să se ducă să facă cumpărăturile și că mai avea doar 50 de minute și cu doi dintre copiii ei târâți după ea, s-a simțit complet epuizată. Plus, magazinul la care a ajuns era unul nou, așa că nu știa unde erau așezate produsele pe care trebuia sa le cumpere.

Pe Facebook a scris: “În sfârșit, după a 15-a oară de rugat să tacă și să se liniștească, să stea cuminți lângă mine, să nu mai atingă tot în jur, în timp ce vocea mea câștiga cote înalte cu fiecare secundă- mi-a căzut fața. Efectiv eram fizic și emoțional epuizată. Până când două degete moi mi-au ridicat bărbia și mi-a spus <<Revino-ți dragă>>. Era o femeie în vârstă, în jur de 80 de ani, îmbrăcată elegant, cu cercei de perle și păr coafat, care mi-a zâmbit cald. I-am zâmbit înapoi și i-am spus <>. S-a uitat la copilașii mei năbădăioși care râdeau și alergau prin magazin după niște baloane și mi-a spus <>.”

Sullivan a fost mișcată de cuvintele femeii și a scris pe Facebook întâmplarea. A spus că i-a mulțumit femeii pentru cuvintele ei și s-a rugat pentru ea și pentru zilele ce i-au mai rămas.

“M-am simțit incredibil de recunoscătoare pentru că a simțit că trebuie să intervină și să fie umană cu mine. Dumnezeu știe că aveam mare nevoie de acele cuvinte“, spune Sullivan.

Data viitoare când vezi pe cineva care arată la pământ, încearcă să-i oferi niște cuvinte frumoase, de încurajare. Nu te costă nimic. Chiar dacă este un străin, s-ar putea să îl ajute enorm.

sursa

In cea mai importanta zi din viata ei, aceasta mireasa a facut un gest care a impresionat toata Romania! “O adevarata lectie de viata”