Israela a fost gasita moarta in baie, veste care a socat multi romani. Femeia a facut accident cerebral vascular si s-a stins din viata.

Prietenii nu au mai reusit sa ia legatura cu ea de cateva zile, iar avocata ei a chemat autoritatile pentru a intra in casa. Dupa ce au spart usa apartamentului, oamenii legii au gasit-o fara suflare in baie.

Liviu Arteni, fostul ei sot, nu a putut fi contactat. Se pare ca barbatul si-a schimbat numele si e de negasit.

MESAJUL CUTREMURĂTOR DE PE PAGINA DE FACEBOOK A LUI LIVIU ARTENI, DUPĂ CE S-A AFLAT CĂ ISRAELA A MURIT! PRIETENII ÎI SCRIU MESAJE DE CONDOLEANȚE

Liviu Arteni și Israela Vodovoz s-au căsătorit în 2008. Ei au șocat pe atunci pe toată lumea cu povestea lor de dragoste. În pofidia diferenței de vârstă, cei doi susțineau că se iubesc. Cu toate acestea, ani mai târziu, au apărut problemele. În mai 2016, Liviu Arteni a părăsit căminul conjugal, iar Israela povestea în diferite emisiuni tv că începuse să îi fie frică de el.

Israela Vodovoz a fost găsită moartă în baie, vineri (9 martie). Potrivit primelor informații, femeia era de negăsit de aproximativ cinci zile. Vecinii cred că femeia de afaceri era moartă de mai mult timp. Soțul ei, Liviu Arteni, este de negăsit. Bărbatul nu a mai postat nimic pe Facebook, însă pe pagina lui au apărut mesajele de condoleanțe ale prietenilor. Prietenii virtuali l-au întrbeat pe Liviu Arteni dacă știe de moartea Israelei, dar bărbatul nu le-a răspuns.

„Liviu, știi de doamna Israela? Condoleanțe”, a fost mesajul care l-a anunțat de moartea Israelei. Cu toate că a fost „bombardat” pe Facebook, Liviu Arteni nu a răspuns nimănui.

„Condoleanțe familiei! Odihnească-se în pace!”, „Sincere condoleanțe!”, i-au mai scris prietenii.

Liviu Arteni susținea că a ajuns să mănânce din tomberoane
În urmă cu un an, Liviu Arteni declarat că se află într-un impas și că cerșește prin diferite țări din Europa. El a vorbit despre acest lucru în cadrul unei emisiuni tv, printr-o intervenție telefonică.

„Da, cerșesc pe stradă! Am mâncat idn tomberon și am întrebat oameni dacă ar putea să mă ajute uc un euro măcar să-mi iau și eu o pâine și o sticlă de vinn. M-am certat cu pescărușii pentru o bucată de pâine. Atât de rău am ajuns! Dorm pe stradă și mă spăl pe plajă…Regret că am supărat un suflet ca Israela”, declara Liviu Arteni, în urmă cu un an.

Fostul sot al Israelei e de negasit, dupa moartea femeii, dar s-a aflat un detaliu socant despre el! Ce a facut barbatul inainte ca Israela sa isi dea ultima suflare: