La fel ca toată lumea, și vedetele suferă la fel de mult ca noi atunci când pierd pe cei dragi. Am realizat pentru dumneavoastră un articol despre celebritățile care au suferit cumplit după ce oamenii dragi le-au fost răpiți în urma unor accidente grave.

Primul pe acestă listă tristă este Liviu Vârciu, el și-a pierdut fratele, pe Ionuț, într-un oribil accident rutier, în 2009. Aceasta a fost o tragedie care l-a afectat cumplit pe artist. Timp de 6 luni după accident nu a mai fost în stare de nimic. Apropiații spun că până și în ziua de azi Liviu Vârciu izbucnește în lacrimi în momentul în care își amintește de fratele său.

„Nimeni nu poate să ştie prin ce am trecut eu, decât cei care şi-au pierdut fraţii sau surorile. Îmi e dor de el foarte mult. Eu îl am în fiecare seară lângă mine. Ce mi-as putea dori in viaţa asta este ca, fratele meu, pe care eu l-am pierdut, să ştie că eu am realizat lucrurile astea, să fie lângă mine,” a declarat Liviu Vârciu, în cadrul unei emisiuni din 2012.

Cea de-a doua de pe listă este Claudia Pătrășcanu. Cântăreața are un frate pentru care fiecare zi este o adevărată luptă. Se pare că acesta s-a lovit la cap când a fost mic, moment din care creierul lui nu a mai putut funcționa normal.

Din păcate și Pepe se află pe această listă. Cântărețul și-a pierdut nepotul în urma unui accident de mașină. Franco Pascu se afla în mașină împreună cu alți câțiva prieteni, însă drumul ud a făcut ca șoferul să piardă controlul mașinii, potrivit spynews.ro. La aproape zece ani de la tragedie, Pepe este, încă, marcat de felul în care Franco şi-a găsit sfârşitul. Artistul merge, constant, la locul de veci al nepotului său, unde aprinde o lumânare şi ţine un moment de reculegere. La fel s-a întâmplat şi într-o duminică din luna septembrie 2017. Pepe s-a fotografiat în cimitir lângă mormântul lui Franco şi a a postat imaginea pe contul personal de socializare. „Astăzi mi-a făcut timp pentru băiatul meu drag… De care îmi e dor”, a scris Pepe în dreptul pozei, potrivit cancan.ro.

Ultima de pe această listă tristă este Anca Badiu. În anul 2015, Anca a aflat că fratele ei a fost găsit mort, în Spania, în condiții suspecte. Deși în urma incidentului, Badiu a suferit mult, ea spune că legătura dintre ea și fratele său continuă, întrucât acesta îi trimite mesaje de dincolo de mormânt.

Sursa: spynews.ro

Durere enormă în familia lui Pepe… A murit într-un accident de mașină. Ce s-a întâmplat, vedetele sunt în lacrimi