Simona Florescu și Ion Dichiseanu își cresc împreună nepoțica și au o relație foarte strânsă, de prietenie.

La opt ani de la divorț, Simona Florescu și Ion Dichiseanu nu mai au niciun fel de resentimente. Din contră, cei doi se înțeleg mai bine ca niciodată.

„Am rămas în relații foarte bune, suntem foarte buni prieteni, poate mai buni ca niciodată. Sigur că ne întâlnim, avem grijă de nepoțică împreună”, a mărturisit Simona Florescu.

Artista nu a ascuns faptul că ea și fostul soț au fost recent, în vizită la părinții săi care locuiesc în Buzău și care au fost foarte încântați să dea ochii cu Ion Dichiseanu.

„Am fost împreună cu Dichi la Adjud, pentru că el și ginerele meu și-au lansat cărțile. După am zis hai să trecem și pe la părinții mei, care locuiesc în Buzău, să le facem o surpriză. S-au bucurat foarte mult când ne-au văzut. Și Dichi a fost tare încântat”, a adăugat aceasta.

Artista a divorțat de Ion Dichiseanu în urmă cu opt ani, după o căsnicie de 22 de ani. Simona Florescu a fost marcată de această despărțire și nu a mai reușit să aibă o altă relație serioasă.

Simona Florescu s-a căsătorit cu Ion Dichiseanu pe când era foarte tânără. Ea avea doar 19 ani când l-a cunoscut pe cel ce avea să-i devină soț, în ciuda faptului că familia sa nu a fost deloc de acord cu acest mariaj. Cu timpul însă, părinții săi au ajuns să-l îndrăgească foarte tare pe actor.

„La început, părinții mei nu au fost de acord. Dar m-au lăsat să-mi urmez eu dorințele mele, apoi s-au obișlnuit cu ideea.”, a mai mărturisit Simona.

Deși între Simona Florescu și fostul soț era o diferență mare de vârstă, de aproximativ 35 de ani, căsnicia lor a durat nu mai puțin de 22 de ani, iar acum ambii sunt bunici, după ce fiica lor, Ioana, a născut o fetiță, în urmă cu un an și o lună.

Sursa: libertatea.ro

CITEȘTE ȘI: Mutu s-a însurat pentru a treia oară, dar puțini știu ce s-a întâmplat în prima căsnicie! Adevăratul motiv pentru care a divorțat de Alexandra Dinu

Adrian Mutu și Alexandra Dinu s-au căsătorit în urmă cu mai bine de 17 ani, siguri că iubirea lor va dura toată viața. Dar lucrurile nu au stat deloc așa, iar la doar trei ani de când au spus „Da”, cuplul a divorțat.

În urma acestui mariaj, Adrian Mutu și Alexandra Mutu au avut și un copil, pe Mario.

Vestea că cei doi se despart a surprins pe toată lumea la acea vreme. Se pare că unul dintre motivele despărțirii a fost gelozia fotbalistului. Faptul că Alexandra Dinu a fost surprisă discutând la un eveniment cu schiorul Alberto Tomba, care ar fi încercat să o seducă pe blondină, l-a scos din minți pe Mutu.

Mai mult, Adrian nu era prea încântat de faptul că soţia lui devenise tot mai cunoscută datorită emisiunii PRO-MOTOR pe care o realiza la un post de televiziune, fiind solicitată la tot felul de evenimente, pe când el ar fi dorit-o să devină „femeie de casă”.

„Informez opinia publică în general şi în special simpatizanţii mei şi ai fotbalului că amiabil am convenit cu soţia mea, Alexandra, desfacerea căsătoriei, pentru care am înregistrat acţiunea de divorţ. Doresc să am liniştea necesară pentru concentrare şi participare eficientă la acţiunile viitoare ale echipei naţionale şi ale formaţiei de club la care îmi voi continua activitatea fotbalistică”, se preciza într-un comunicat transmis la acel moment de fotbalist.

Sursa: libertatea.ro

După o căsnicie de 22 de ani, artista divorța de Ion Dichiseanu. Acum, Simona Florescu face un anunț neașteptat! Nimeni nu se aștepta la o așa veste!