Întreaga familie a fost devastată atunci când Mason, în vârstă de 51 de ani, a murit din cauza unei rupturi de arteră în luna februarie a acestui an. El fusese un soț iubitor și un bun tată vitreg.

Fiul său a scris: ,,Practic era doar tatăl meu vitreg, dar cum nu mi-am cunoscut niciodată tatăl adevărat, a fost singurul tată pe care l-am cunoscut”.

Înainte de moartea sa, bărbatul a scris ceva incredibil pe o bancă de lucru pe care chiar el o construise, scurta notă era pentru soția sa. După moartea lui tragică, fiul său a observat că unul dintre picioare avea nevoie de reparații, fapt deloc greu pentru el fiindcă tatăl îi arătase tot ce trebuia să știe.

Așa că fiul a întors banca invers pentru a-i întări picioarele, și a găsit sub blat ceva care l-a făcut să plângă:

,,Te iubesc Becca.

Indiferent ce zi e azi, sper că e o zi bună. Dumnezeu mi-a răspuns cu adevărat la rugăciuni în ziua în care mi te-a dat pe tine. Știu că aceste zile sunt cele mai bune pe care le voi avea, și mă bucur că ești și tu în ele.

Nu sunt sigur că vei vedea vreodată asta, dar dacă vei citi, trebuie să știi că te iubesc foarte mult. Dacă este un singur lucru pe care îl vreau în această viață, acela este să fiu la fel de bun cu tine pe cât ești tu de bună cu mine. Dacă voi putea să fac asta, atunci voi fi cel mai fericit om care a trăit vreodată.

Te iubesc, frumoasa mea soție.

– Mason”

Mason nu știa dacă familia sa va citi aceste rânduri, dar cumva ei au ajuns să le citească în momentul în care aveau cea mai mare nevoie de ele!

După ce soțul ei a murit la 51 de ani, fiul se plimba când a găsit pe o bancă un mesaj ascuns. După ce l-a citit și-a sunat imediat mama. Uite ce a aflat despre tatăl său și ce făcuse