Sue Richards şi Barry Maddox sunt doi tineri, care au câștigat trei milioane de lire sterline la loto în 2016.

 Cei doi au vrut să își renoveze casa, dar mai ales grădina. Așa că au făcut o sticlă imensă de șampanie din gazon, în curtea casei, care pulverizează băutura într-un pahar, tot din iarbă.

Oamenii sunt fericiți că au făcut acest lucru și sunt foarte încântați de rezultat. Acum au devenit vedete datorită amenajării grădinii lor, potrivit Daily Mail.

CITESTE SI: Inedit! Uite ce și-a făcut un bărbat în vila de lux pe care a cumpărat-o cu banii câștigați la Loto! Prietenii au rămas fără cuvinte, când au văzut!

Casa lui Roy Gibney e demnă de un milionar. Britanicul a câştigat un premiu de 7,5 milioane de lire sterline în anul 1998, la Loto. El era muncitor pe vremea aceea, iar după marele câştig şi-a cumpărat o vilă cu şase dormitoare în Grimsby.

Acum toată lumea poate vedea vila de lux în care a trăit Roy, pentru că acesta a scos-o la vânzare pe un site de profil.

În casă se află un mini-casino, jacuzzi, bar şi cameră de jocuri. De asemenea, el are şi o sală, un lac unde pescuieşte, teren de tenis şi păduri. Şi pentru că la atâta bănet îţi permiţi orice aroganţă, britanicul şi-a scris pe fundul piscinei numele său, suma câştigată, numerele norocoase şi ziua în care a devenit milionar în lire sterline, scrie Daily Mail.

Câştigătorul a cumpărat casa cu 375.000 de lire sterline, iar acum a scos-o la vânzare pentru 1,1 milioane de lire sterline. Noul proprietar va putea astfel să se scalde în piscina de fiţe a britanicului.

Roy are trei copii şi, de curând, s-a mutat în Nairn, Scoţia cu Darlene, partenera sa şi cel mai tânăr dintre fii. Este un împătimit at sportului şi de aceea şi-a cumpărat propriul club de fotbal “Inverness Caledonian Thistle”. De asemenea a început propria companie de producţie de metal în parteneriat cu Dave Fenwick şi, în plus, a investitîn proprietăţi în Grimsby, Nairn şi Cipru.

Vezi mai multe AICI

 

 

Au câștigat o sumă fabuloasă la loto și au mers acasă fără să sărbătorească. Au ieșit în grădină, s-au apucat de treabă, iar ce au făcut acolo este absolut uimitor! Vecinii au rămas fără cuvinte!