Alexandra Badea avea 22 de ani și a lăsat în urmă un copil de doar câteva luni. Apropiații familiei spun că fata și-a presimțit moartea.

Loading...

Alexandra Badea, cea mai tânără mămică care a murit în tragicul accident din Ialomița își dorea cu ardoare să își cumpere o mașină ca să nu mai facă naveta zilnic.

Alexandra Badea, cea mai tânără mămică care a murit în accidentul din Ialomița, și-ar fi presimțit moartea

Fata muncea la București de un an și apropiații spun că fata ar fi presimțit că urma să moară pentru că își dorea o mașină personală pentru a nu mai face naveta cu microbuzul firmei.

Apropiații din familia Alexandrei spun că fata mai avea câteva zile până ar fi luat permisul și era în culmea fericirii după ce a luat examenul. Alexandra era programată să dea traseul și muncea din greu pentru a-și cumpăra o mașină.

“Acum făcea şcoala de şoferi, era foarte bucuroasă că luase sala şi urma să dea traseul. Şi culmea, o omoară un şofer profesionist. Pentru mine era cel mai bun copil… Altceva ce aş putea să vă spun? Îngerul meu”, a spus bunicul Alexandrei Badea.

Cele opt mame care au plecat la muncă sâmbătă dimineața s-au întors ieri acasă în sicrie. Femeile vor fi înmormântate marți și se va face o slujbă comună. Primarul din Munteni-Buzău a declarant mai multe zile de doliu.

În spital sunt internați în continuare șapte oameni: patru se află la Bagdasar Arseni, doi, la Floreasca și unul la spitalul din Slobozia. Sursa – wowbiz.ro

Alexandra Badea, cea mai tânără mămică care a murit în accidentul din Ialomița, și-ar fi presimțit moartea

Loading...