A intrat in istorie! Ce-a putut sa nasca Alexandra, o tanara de doar 23 de ani! Peste 40 de medici si-au facut cruce in jurul ei:

O tanara de 23 de ani din Cehia a intrat in istoria tarii sale, dupa ce a nascut cvintupli conceputi pe cale naturala.

Desi initial primise vestea ca va avea gemeni, Alexandra Kinova a ramas socata cand doctorii i-au spus, ulterior, ca va naste 5 bebelusi!
Tanara a nascut prin cezariana patru baieti si o fata, perfect sanatosi! Tanara mamica a fost asistata de 40 de specialisti de la cea mai buna maternitate din Praga.

“Fetita se numeste Tereza, iar baietii Michael, Deniel, Alex si Martin. Suntem foarte fericiti”, a spus taticul celor cinci micuti, Antonin Kroscen, in varsta de 26 de ani.

Greutatea bebelusilor variaza de la 1.05 la 1.34 kilograme.
“In tara noastra nu au mai fost inregistrate sarcini de cvintupli. In Cehia , cvintulii se nasc la o diferenta de 480 de ani”, a declarat obstreticianul Alena Mechurova pentru presa locala, potrivit national.ro.

Liviu Vârciu nu este cea mai comodă persoană din lume pentru cei din jur, și iată că nici de data aceasta nu s-a dezmințit. Vârciu l-a cam pus în mare încurcătură pe colegul său de serial, Vlad Gherman, într-un interviu marca „XNS”. Liviu şi Vlad sunt colegi în serialul „Fructul Oprit” și au stat pentru câteva momente faţă în faţă, unde au vorbit mai întâi despre începutul carierei în lumea actoriei a lui Liviu Vârciu.

Apoi Liviu Vârciu a început să îl șicaneze pe Vlad Gherman, colegul lui, cu privire la scenele fierbinți dintre iubita lui și alți actori. Liviu Vârciu a vrut să ştie cum se simte Vlad atunci când o vede pe Cristina Ciobănaşu sărutându-se cu alţi bărbaţi, chiar dacă este vorba de actori. Răspunsul lui Vlad a fost şi el la fel de sincer.

„Spune şi mie că sunt curios. Iubita ta joacă în serial, iubita ta se sărută cu altcineva în serial, iubita ta nu se sărută cu unul mai urâţel decât tine, să-i dăm Cezarului ce-i al Cezarului. Se sărută şi cu unul mai înalt şi mai bine făcut şi am trecut de vreo două ori pe lângă el şi miroase şi mai bine decât tine. Nu te macină treaba asta? E posibil să sărute mai bine decât tine?”, a spus Liviu Liviu la „XNS”.

A intrat in istorie! Ce-a putut sa nasca Alexandra, o tanara de doar 23 de ani! Peste 40 de medici si-au facut cruce in jurul ei: