Andreea M. își spune povestea incredibilă prin care a trecut după 3 luni de zile de consum al acestei miraculoase combinații. În urmă cu 3 luni de zile, cu toate că era vară, răceam foarte des și eram cu sănătatea la pământ. Toate medicamentele pe care le cumpăram din farmacii nu făceau altceva decât să-mi aline stările prin care treceam.

Asta s-a întâmplat până în momentul în care o bună prietenă de-a mea m-a sfătuit să încerc să consum câte o linguriță de miere cu susan în fiecare dimineață, pe stomacul gol.

Bineînțeles că la început am fost neîncrezătoare în această rețetă simplă, chiar am început să fac glume pe seama ei, însă atunci când am ajuns acasă, mi-am zis că nu ar strica să încerc. Am mers la un magazin cu produse naturale, mi-am cumpărat semințe de susan (miere aveam deja în casă) și, începând cu dimineața următoare, am început „terapia”.

Vă spun din suflet că ceea ce mi s-a întâmplat pur și simplu m-a făcut să-mi schimb impresia total despre rețetele naturale, cu toate că eram „sclavul medicamentelor din farmacii” până atunci.

După 3 zile de consum al acestei combinații, răceala mi-a trecut și asta m-a făcut să continui tratamentul pentru o perioadă mai mare de timp. Am început cura în luna august și o urmez și în ziua de azi.

Vă mărturisesc faptul că în aceste 3 luni de zile, corpul meu a suferit modificări la care nu m-am așteptat:

eu, care răceam din 2 în 2 săptămâni, nu am mai răcit deloc;
de ceva timp mă „luptam” cu gastrita și cu durerile de stomac, iar la scurt timp de la începerea curei, nu am mai știut ce este o durere de stomac – până în acel moment, de fiecare dată când mă supăra stomacul mergeam de urgență la farmacie și îmi luam medicamente pentru tratarea durerilor sau a disconfortului;
de 3 luni de zile nu am mai avut nicio durere de cap – până atunci, aproape zilnic mă confruntam cu ele;
am devenit mult mai calmă, nu mă mai enervez din orice, iar relațiile cu cei din jur s-au îmbunătățit simțitor – probabil pentru că nu mai am zilnic dureri de cap!
în fiecare dimineață când mă trezesc îmi simt corpul energizat, nu mă mai trezesc prost dispusă;
pot spune și că am slăbit aproximativ 4 kilograme, fără să urmez vreo cură de slăbire – nu știu dacă „terapia” este cea care m-a făcut să slăbesc, însă eu vă spun că așa îmi arată cântarul;
am renunțat la consumul de cafea – nu știu dacă are legătura cu „tratamentul” pe care îl urmez, însă pur și simplu nu mai simt nevoia să beau cafea.
Vă mărturisesc faptul că nu știu cum „lucrează” acest amestec, însă la mine a funcționat perfect. Parcă sunt un alt om, am pofta de viață, mi se pare că toate merg așa cum trebuie și mă simt mult mai fericită!

Vreau să vă expun și vouă rețeta mea…
Totul este foarte simplu – eu combin 100 de grame de miere cu 5 lingurițe de semințe de susan. Într-un borcan mic torn mierea, apoi pun cele 5 lingurițe de semințe de susan. Amestec bine, apoi păstrez amestecul la frigider. Mie așa îmi place să-l consum, rece.

În fiecare dimineață la trezire, imediat după ce mă spăl pe față și pe dinți, merg de urgență la bucătărie și consum o linguriță din amestec. Vă spun sincer că la început mi-a fost greu, însă am găsit o metodă și mai simplă de consum – imediat după ce am înghițit amestecul, beau repede 1-2 pahare de apă.

Cam aceasta este rețeta care mi-a schimbat mie viața, rețetă pe care o urmez și acum și la care nu vreau să renunț. Nu știu dacă fac bine, însă acest amestec este unul special pentru mine, pentru că este cel care mi-a redat zâmbetul pe buze!

Cum funcționează?
Văzând pe propria piele ce efecte a avut acest amestec, am hotărât să răscolesc puțin internetul și am constatat faptul că cele 2 ingrediente sunt o reală sursă de vitamine, precum vitaminele A, B și E, dar și omega 3.

Așa cum am citit, pe lângă efectele pe care le-a avut asupra organismului meu, acest amestec poate întări oasele, poate stimula capacitățile mintale și poate îmbunătăți aspectul pielii și părului. Aceste beneficii încă nu le-am experimentat, însă sunt sigură că nu vor întârzia să apară!

SURSA

A consumat o linguriță de susan cu miere pe stomacul gol timp de 3 luni de zile – ce efect a avut?