Uneori, lucrurile pe care le moștenești de la părinți, bunici sau alte rude apropiate pot părea neînsemnate, însă există și cazuri în care unii au reușit să se îmbogățească peste noapte.

În afara faptului că poți învăța lucruri despre trecutul tău, un obiect pe care îl moștenești te ajută să descoperi și secrete bine ascunse.

După ce unchiul său a murit, un bărbat care folosește numele 70becks pe platforma Imgur, a fost rugat să facă puțină ordine în casa familiei, de vreme ce moștenise totul. A ajuns și la subsol, acolo unde a descoperit ceva misterios: un seif cu origini necunoscute. Nu avea idee că se află acolo, așa că este de la sine înțeles cât de curios era să afle ce este în interior.

Așa a descoperit că în interior se află o adevărată comoară. Și ce comoară!

Printre toate lucrurile aparent neînsemnate, seiful i-a atras atenția imediat lui 70becks, care nu era pregătit să vadă ce se află în interior.

La început, și-a dat seama că nu știe cifrul seifului, așa că a decis să îl mute la etaj cu ajutorul unor scânduri, căci cântărea peste 400 de kilograme. Într-un final, acesta a reușit împreună cu tatăl său să îl deschidă, după multe încercări.

Nu erau nici bijuterii, nici bani, însă 70becks s-a gândit că trebuie să fie ceva valoros, după ce a văzut niște documente înăuntru. Se găsea o asigurare de viață. un testament și încă ceva, care i-a atras atenția.

Acolo erau două certificate a câte 90 de acțiuni pentru compania Walt Disney. Acum, acestea sunt estimate ca valorând între 3000 și 10000 de dolari, așa că norocosul s-a îmbogățit!

A aflat că unchiul i-a lăsat tot moștenire și a început să facă ordine prin casă. Când a ajuns la subsol, a găsit un seif vechi și greu. După multe încercări, a reușit să îl deschidă! Ce comoară a putut găsi acolo. Mai rar așa ceva: