Există milioane de persoane care suferă de dureri la șold și genunchi, iar aceste dureri pot fi cauzate de predispoziția genetică, leziuni sau uzură articulară cauzată de vârstă.

Conform CDC, aproape jumătate dintre toți americanii dezvoltă artrită la genunchi până la vârsta de 85 de ani, iar un sfert poate dezvolta artrită de șold. De asemenea, deteriorarea acestor articulații este foarte frecventă și la o vârstă mai fragedă.

Majoritatea oamenilor experimentează dureri la genunchi sau șold la un moment dat. Aceste articulații trebuie să susțină întreaga greutate a corpului nostru, în timp ce oferă o gamă largă de mișcare.

În acest context, Harvard Health Publishing a sugerat că există o modalitate naturală și eficientă de a regenera cartilajul la nivelul șoldurilor și genunchilor, precum și de a reduce durerea intensă și debilitantă.

Pentru prepararea acestei soluții, aveți nevoie de mentă, salvie, rozmarin, cimbru și 1 litru de apă. Când apa clocotește, adăugați câte o linguriță din fiecare plantă, acoperiți și lăsați la răcit timp de 15 minute, apoi strecurați și îndulciți cu miere.

Pentru a reduce durerea, se recomandă să consumați o cană de două ori pe zi, dimineața pe stomacul gol și înainte de culcare. Intensitatea durerii ar trebui să scadă în decurs de o săptămână, iar simptomele ar trebui să dispară treptat. Se recomandă repetarea acestui tratament în cure de mai multe ori pe an.

Deoarece postările noastre au fost cenzurate de rețelele de socializare, vă rugăm să le distribuiți pentru a ajuta la rezolvarea acestei situații!

Cartilajul șoldului și genunchiului se repară – Iată un amestec de 4 ierburi