Un milionar a rămas șocat, după ce o femeie a refuzat de la el suma de 100.000 de dolari în schimbul unui favor minuscul. Bărbatul a povestit totul pe Twitter.

O femeie a refuzat suma de 100.000 de dolari de la un milionar, în avion, în schimbul unui favor. Bărbatul a rămas absolut uimit de refuzul femeii.

N-o să-ți vină să crezi ce i-a cerut milionarul!

Pentru ce oferea milionarul suma de 100.000 de dolari?

Chiar dacă unii oameni s-ar gândi la favoruri total deplasate, mai ales atunci când doi oameni nu se cunosc deloc, ei bine, lucrurile nu stau așa. Milionarul a avut o singură dorință, motiv pentru care era dispus să plătească o sumă incredibilă.

Bărbatul nu voia altceva decât s-o convingă pe femeie să-și dea jos masca pe care o purta!

Steve Kirsch este un antreprenor din Silicon Valley. Bărbatul a povestit pe pagina sa de Twitter experiența pe care a avut-o de data aceasta în avion, alături de o pasageră.
„Sunt la bordul unui zbor Delta chiar acum. Persoana care stătea lângă mine la clasa întâi a refuzat 100.000 de dolari să-și scoată masca pentru tot zborul. Fără glumă. Asta după ce i-am explicat că nu funcționează. Ea lucrează pentru o companie farma”, a spus el pe pagina sa de Twitter.

Bărbatul a susținut că prima dată i-ar fi oferit femeii 100 de dolari.

Un bărbat a cumpărat doi pui de câine, însă când a mers cu ei la veterinar a avut o surpriză

Un pensionar și-a cumpărat doi pui de câine, însă vizita la veterinar l-a făcut să realizeze că nu a cumpărat ceea ce credea.

Întâmplarea a făcut rapid înconjurul lumii. Acesta a dat 150 de dolari pe doi pudeli.

Bărbatul a fost foarte încântat de prețul foarte mic al animalelor, motiv pentru care n-a mai stat pe gânduri și a achiziționat de-ndată presupușii cățeluși.

Fiind mare iubitor de animale și găsindu-i pe patrupezi la doar 150 de dolari, el n-a mai stat pe gânduri și i-a achiziționat. La veterinar, bărbatul a aflat ce a cumpărat, de fapt.

Omul, în realitate, se alesese cu doi dihori care au primit steroizi la naștere pentru a părea mai mari. În plus, pentru a semăna cât mai bine cu niște pui, animalele au fost tunse și aranjate precum un câine.

Se pare că această practică de înșelătorie nu le este străină celor ce locuiesc în Argentina. Cu toate acestea, oamenii au crezut că este doar o legendă urbană.

Comparativ, în Statele Unite ale Americii, un pudel costă în jur de o mie de dolari, în timp ce un dihor se încadrează în jurul sumei de 75 de dolari, arată cei de la mirror.co.uk.

Printr-o situație similară a trecut și o femeie care a fost ferm convinsă de faptul că a cumpărat un pui de câine din rasa chihuahua, dar ulterior a descoperit faptul că s-a ales cu un dihor.

Întâmplare inedită în avion! Un pasager s-a oferit să îi dea unei femei suma de 100.000 de dolari, în schimbul unui favor. Ce a vrut bărbatul